Juruteknik Kawalan Serangga Lelaki Rentokil Dengan Rambut Bersih Dan Masker Melihat Pembunuh Lalat Elektrik
Apapun pengalaman atau latar belakang anda, umur atau pendidikan, dengan sikap dan nilai yang betul, ada peranan yang sempurna untuk anda di sini di Rentokil Initial.

Jumpa kami

Medical waste technician outside of a van

Rakan sekerja perkhidmatan: Juruteknik & Pemandu

Kami adalah pakar dalam industri kami dan bagi rakan-rakan perkhidmatan kami, setiap hari adalah hari yang berbeza! Juruteknik & pemandu kami adalah titik hubungan pelanggan utama di kawasan mereka yang menyampaikan pelbagai perkhidmatan. Di Rentokil Initial kami menyedari bahawa rakan sekerja barisan hadapan kami adalah wajah perniagaan kami yang dikehendaki untuk menyediakan perkhidmatan pelanggan bertaraf dunia. Kami juga menyokong para pemandu kami yang berada di jalan raya dan bekerja rapat dengan pelanggan dan secara berasingan dan bukannya dalam pasukan yang besar. Hasilnya kami bangga dengan merekrut orang yang tepat, melatih mereka dengan betul sambil memberikan mereka peluang yang hebat.

Hari anda akan melibatkan anda memandu kenderaan syarikat di laluan yang berbeza; sesetengahnya dikawasan perumahan, beberapa kawasan komersil atau anda mungkin berada di laluan campuran. Apa jua laluan yang anda lalui, anda akan berinteraksi dengan pelbagai pelanggan dan berpeluang menjadi Duta Rentokil Initial yang bangga! Kebanyak kawasan pelanggan anda mungkin agak besar (terutama di laluan komersial) jadinya kami memerlukan pemandu servis kami dalam tahap kecergasan dan kesihatan yang baik; terutamanya jika anda menghantar atau menyelenggara sebilangan besar produk untuk setiap pelanggan.

Anda akan menjadi sebahagian daripada pasukan kami, tetapi ada masanya anda akan bekerja secara bersendirian sama ada di van anda atau di tempat pelanggan. Pelanggan kami mengharapkan yang terbaik. Banyak lawatan yang kami jalankan adalah panggilan 'rutin' yang dirancang tetapi kadang-kadang keperluan pelanggan kami boleh menjadi kecemasan di mana respon cepat diperlukan. Dalam situasi ini, kadang-kadang kami memerlukan juruteknik kami untuk bekerja pada hujung minggu dan cuti umum.

Rentokil Initial berusaha untuk memberikan perkhidmatan pelanggan bertaraf dunia untuk memastikan kami membina hubungan yang kuat dan tahan lama dengan para pelanggan kami. Kami sentiasa meletakkan harapan pelanggan terlebih dahulu untuk memastikan mereka selamat.

Bagi rakan sekerja kami, juruteknik kadang-kadang dikehendaki untuk bekerja dengan bahan kimia berbahaya atau dalam persekitaran yang mencabar dan bagi pemandu kami, kami menyedari bahawa memandu kadang-kadang boleh menjadi rumit dan memenatkan. Jangan risau! Kami menyediakan Latihan Kesihatan & Keselamatan yang meluas dan teknikal kepada semua rakan sekerja kami. Beberapa latihan dijalankan secara bersemuka, tetapi kami juga mempunyai universiti online kami di mana anda boleh menyegarkan pengetahuan anda pada bila-bila masa. Kesihatan & Keselamatan adalah keutamaan kami untuk memastikan semua orang pulang ke rumah dengan selamat.

Female Steritech technician showing a tablet to a customer

Jualan

Rakan sekerja Jualan kami adalah penting untuk pertumbuhan perniagaan kami yang berterusan, membina hubungan yang amanah dengan pelanggan kami untuk memacu Rentokil Initial ke hadapan. Rakan sekerja Jualan kami tahu semua yang anda perlu tahu tentang produk dan perkhidmatan kami, dan memastikan keperluan pelanggan kami dipenuhi.

Anda akan menjadi sebahagian daripada pasukan kecil, tetapi untuk sebahagian besar masa anda akan bekerja secara bebas atau sibuk dengan pelanggan. Pelanggan kami sangat penting untuk kami - anda perlu membuat mereka berasa dihargai semasa setiap lawatan atau panggilan telefon!

Apabila anda mula-mula menyertai Rentokil Initial, anda akan melengkapkan program induksi di mana anda akan dilatih untuk menjadi ahli kami di lapangan. Anda akan membina pengetahuan anda mengenai produk, perkhidmatan dan organisasi yang lebih luas. Beberapa latihan ini akan bersemuka tetapi kami juga mempunyai universiti online kami di mana anda boleh menyegarkan pengetahuan anda mengenai produk kami atau kemahiran menjual anda pada bila-bila masa!

Woman at front desk holding a phone in front a Rentokil Initial logo

Perkhidmatan Pelanggan

Kami sangat berminat untuk menyampaikan perkhidmatan pelanggan yang cemerlang! Fokus kami sentiasa kepada pelanggan dan cara terbaik kami dapat melayani pelbagai pelanggan yang kami ada di seluruh perniagaan kami. Sering kali para pelanggan kami bersama kami selama bertahun-tahun, jadi agen perkhidmatan pelanggan kami (yang merupakan sentuhan pertama) akan sering membina hubungan dengan mereka! Oleh kerana pelbagai pelanggan, anda akan menghadapi pelbagai panggilan setiap hari tanpa dua hari yang sama!

Rakan-rakan perkhidmatan pelanggan kami diminta untuk menjawab panggilan kepada kadang-kadang pelanggan yang bermasalah. Anda mesti bersemangat untuk semua pelanggan, walaupun pada hari yang buruk anda harus tetap sopan dan berpengetahuan untuk semua pelanggan yang menghubungi kami. Pasukan khidmat pelanggan kami di seluruh dunia dijangka menjadi terkini dengan semua produk dan perkhidmatan terkini kami. Apabila anda mula-mula menyertai Rentokil Initial, anda akan melengkapkan program induksi di mana anda akan dilatih pada semua yang anda perlu tahu untuk menyediakan perkhidmatan pelanggan kelas dunia itu! Beberapa latihan ini akan berhadapan dengannya tetapi kami juga mempunyai universiti online kami di mana anda boleh menyegarkan pengetahuan anda atau belajar tentang produk baru!