Kenapa bekerja untuk kami

Juruteknik Kawalan Serangga Lelaki Rentokil Melutut Di Taman Dengan Bor
Sebahagian daripada kumpulan pemenang

Jadi sebahagian daripada syarikat yang terkemuka dunia. Rentokil Initial menetapkan piawaian baru dalam apa yang ia dilakukan melalui inovasi dan teknologi digital yang terkini. Kami berusaha untuk menjadi Majikan Pilihan, bertindak secara bertanggungjawab dan dihormati.

Kami juga menghargai bahawa banyak rakan sekerja kami mempunyai hobi seperti sukan, dan kami juga memahami bahawa anda menghargai masa anda dengan keluarga.

Juruukur Steritech Wanita Dengan IPad Di Restoran
Peluang untuk mendapatkan ganjaran yang lebih

Kebanyakkan peranan kami memberikan peluang untuk anda mendapatkan ganjaran lebih selain daripada gaji, bonus dan komisen anda terima.

Juruteknik Ambius Wanita Dengan Tanaman
Tanggungjawab Peribadi

Anda dijangka untuk menyelesaikan tugas anda (misalnya laluan lawatan pelanggan) dan anda mungkin akan sering bekerja sendirian - tidak bergantung penuh dengan pengurus anda. Bagi orang yang mempunyai peranan berasaskan laluan - anda bertanggungjawab untuk laluan anda - kami akan membantu dan menyokong tetapi anda yang akan belajar sendiri tentang bidang kerja anda dan berusaha memberi perkhidmatan yang terbaik kepada pelanggan anda.

Juruteknik Kawalan Serangga Lelaki Dengan Rakan Sekerja

Perjanalanan kerjaya

Setiap peranan kami mempunyai laluan kerjaya untuk memberikan anda potensi pendapatan tambahan. Sebagai contoh, inilah struktur gred empat peringkat kami untuk juruteknik kebersihan. 

Juruteknik Rookie - dalam laetiap tihan 

Juruteknik Tahap 1 - menjalankan laluan perkhidmatan sahaja

Juruteknik Tahap 2 - dapat memasang produk di tapak pelanggan, potensi pendapatan tambahan - berkomitmen untuk bekerja lebih masa jika perlu

Juruteknik Tahap 3 - boleh memasang produk di tapak pelanggan potensi pendapatan tambahan - melaksanakan laluan pelepasan

Juruteknik Kawalan Serangga Wanita Rentokil Menjalankan Latihan Bersama Rakan Sekerja

Latihan dan perkembangan

Rentokil Initial menawarkan pelbagai program latihan dan pembangunan untuk meningkatkan kemahiran rakan sekerjanya.

U+ adalah 'universiti' pembelajaran dan pembangunan dalaman kami. Ia menyampaikan program melalui pelbagai saluran, termasuk kursus dalam talian melalui portal U+; bersemuka atau program berasaskan pasukan. Lebih 300 kursus dan video ditambah setiap tahun oleh pasukan kami di sekitar topik seperti jualan, amalan terbaik teknikal dan operasi.

Sebagai contoh keupayaan latihan kami, satu daripada negara operasi kami telah lebih dari 3,000 hari latihan teknikal tahun lepas.

Rakan Sekerja Kawalan Serangga Rentokil Berbual

Bagaimana pengalaman pekerjaan bersama Rentokil Initial?

Pertama, kami adalah syarikat tempatan, oleh itu anda akan bekerjasama dengan orang-orang yang tinggal di kawasan yang sama, tetapi kami juga merupakan syarikat nasional dan antarabangsa, oleh itu ada peluang untuk maju ke peranan dan perkembangan kerjaya lain sambil tinggal bersama syarikat digalakkan.

Di mana sahaja anda bekerja dengan kami dan apa sahaja peranan anda, terdapat beberapa tema biasa:


Kami adalah sebuah syarikat jualan dan perkhidmatan yang diterajui yang berusaha memenuhi keperluan pelanggan kami sepanjang masa. Kami mempunyai budaya yang tertanam untuk 'melakukan mil tambahan', dan kami sentiasa mencari cara baru untuk melakukan perkara yang lebih baik. Di mana kami dapati bukti bahawa perkhidmatan tidak setinggi yang sepatutnya, kami menangani sebarang masalah dan memperbaiki keadaan itu secepat mungkin.

Pakar profesionalme adalah di tengah-tengah pendekatan kami. Kami memberikan latihan yang terkemuka di industri dan melabur dalam cara yang lebih baik untuk menyampaikan perkhidmatan kami. Matlamat kami ialah untuk menjadi 'Kali Pertama Yang Betul'. Walau bagaimanapun, tidak ada yang lebih penting daripada keselamatan rakan sekerja dan pelanggan. Prestasi keselamatan kami adalah kelas kata. Kami mahu semua orang pulang ke rumah dengan selamat.

Rentokil Initial adalah tempat praktikal, rendah diri, mesra dalam bekerja, di mana peraturan dan sistemnya dibuat dengan jelas dan di mana diolog adalah digalakkan untuk menyampaikan perkhidmatan terbaik kepada para pelanggan kami. Pemimpin kami boleh dilihat dan terdapat banyak peluang untuk memberi maklumbalas pandangan anda, berkongsi pengalaman dan membantu membentuk syarikat kami. Kami gemar menyatakan 'terima kasih' dan mengenali pencapaian di dalam negara.

Rakyat kami bekerja keras dan boleh dipercayai. Kami beroperasi dalam persekitaran yang kadang-kadang mencabar tetapi juga di beberapa tempat yang mengkagumkan dari istana dan parlimen ke kelab sukan terkenal dan tempat-tempat muzik.

Syarikat kami mempunyai budaya perkhidmatan yang panjang. Kami mahu orang ramai membina kerjaya yang panjang dan berjaya dengan kami. Pada masa ini, orang yang paling lama berkhidmat bersama kami adalah selama 49 dan 48 tahun!

Kami menetapkan piawaian amalan perniagaan yang bertanggungjawab, yang jelas dinyatakan dalam Tatakelakuan kami. Kami percaya dalam menjadikan syarikat yang memberikan hasil yang hebat dan melakukannya dengan cara yang betul, melayan rakan sekerja, pelanggan, pembekal dan masyarakat setempat dengan rasa hormat dan kejujuran.

Kami adalah organisasi yang beragam dan ingin memperluaskannya lagi sepertimana kami percaya bahawa beragam dan inklusif bukan hanya secara moral tetapi juga menyokong prestasi perniagaan dengan menggalakkan orang yang berbakat untuk menyertai syarikat ini, inovasi yang lebih besar dan hasil yang lebih baik.

Kami mempunyai komitmen untuk kemajuan saintifik dan inovasi yang membezakan kami daripada persaingan. Kami juga mempunyai saluran inovatif yang kuat dan produk ber-digital tinggi. Kami bekerjasama dengan Google dan syarikat inovatif lain untuk mengekalkan kedudukan kepimpinan ini dan beroperasi di barisan hadapan industri kami.

Kami adalah pemimpin dalam bidang kami. Kami mempunyai orang yang terbaik dan kami menyediakan inovasi, alat digital dan latihan dan pembangunan yang terbaik dalam industri kami.

Tatakelakuan kami boleh didapati di sini.