Juruteknik Wanita Ambius Dengan bekas siram
Rentokil Initial mengendalikan kira-kira 2,000 pasukan tempatan dalam peranan jualan dan perkhidmatan merentasi kebanyakan bandar dan desa terbesar di dunia.

Siapa kami

Kami adalah syarikat tempatan dengan jangkauan antarabangsa di 70 negara.

Pelanggan kami terdiri daripada pasar raya, restoran tempatan, loji industri berskala besar dan syarikat pengeluaran makanan.

Ini adalah syarikat yang berkembang pesat. Sepanjang lima tahun yang lalu, kami telah berkembang dengan ketara dan kisah pertumbuhan kami terus menerus dengan inovasi terkemuka di pasaran, alat digital terkini dan latihan hebat untuk rakan sekerja.

Sebagai syarikat FTSE 100 - kami mengambil tanggungjawab kami kepada rakan sekerja, pelanggan, pemegang saham, persekitaran dan komuniti di mana kami bekerja dengan gigih.

Dua Orang Juruteknik Kawalan Serangga Rentokil Perempuan Dengan Penyembur

Juruteknik kami menyediakan perkhidmatan yang penting kepada pelanggan seperti kawalan serangga perosak, kebersihan bilik mandi, tumbuh-tumbuhan dan perkhidmatan scenting.

Juruteknik Ambius Perempuan Dengan Bunga-bungaan

Pekerja kami bekerja keras dalam membina hubungan jangka panjang dengan pelanggan dan orang lain dalam pasukan mereka.

Juruteknik Kebersihan Lelaki Initial Menukar Dispenser Sabun Perak

Pasukan jualan kami juga adalah anak tempatan untuk memastikan mereka mempunyai pengetahuan yang hebat dan pelbagai syarikat untuk disasarkan.


Nilai kami

Nilai-nilai kami ialah Perkhidmatan, Hubungan dan Kerja berpasukan, ini adalah nilai penting perniagaan kami. Anda dapat membina hubungan dengan pelanggan dan rakan sekerja anda - kebanyakannya telah bersama kami selama bertahun-tahun supaya anda dapat mengenali mereka dan mereka akan mengenali anda.

Mereka bangga kerjaya mereka.

Kami berharap anda juga akan banhha bekerja bersama kami.

Juruteknik Kawalan Serangga Rentokil Berbual Dengan Pelanggan

Misi kami adalah untuk Melindungi Orang dan Meningkatkan Kehidupan

Adakah anda mahu melindungi dan meningkatkan kehidupan orang?

Kami melakukannya dalam pelbagai cara, seperti mengawal nyamuk yang membawa penyakit seperti Demam Denggi, virus Zika dan Malaria; mengurangkan penyebaran kuman melalui kemudahan mencuci tangan yang lebih berkesan; mempromosikan tempat kerja yang lebih selamat; dan menyediakan penanaman berwarna-warni yang meningkatkan persekitaran kerja dan ruang dalaman yang lain. Terdapat banyak lagi cara di mana kita melindungi dan meningkatkan kehidupan orang.

Sertai sebuah syarikat terkemuka di dunia

Juruteknik Kebersihan Initial Wanita Di Depan Van Initial

Anda adalah jenama kami

Orang-orang kami adalah perniagaan kami - mereka adalah pakar kami dan memberikan perkhidmatan hebat kepada para pelanggan kami.

Mereka juga menunjukkan komitmen yang besar antara satu sama lain setiap hari sebagai satu pasukan. Sebagai sebuah syarikat yang berkembang, kita tahu bahawa untuk terus berjaya, kita mesti memberi inspirasi kepada rakan-rakan kami dan menarik orang berbakat untuk menyertai kami.

Rakan-rakan kami adalah pakar dalam bidang mereka. Mereka mewakili Rentokil Initial dan menyampaikan perkhidmatan berkualiti tinggi kepada pelanggan.

Apapun pengalaman atau latar belakang anda, umur atau pendidikan, dengan sikap dan nilai yang betul, kami ada peranan yang sempurna untuk anda di sini.

Juruteknik Kawalan Serangga Rentokil Dengan Pelanggan Melihat Dan Menunjuk Helang Di Langit

Warisan kami

Di Rentokil Initial kami mempunyai warisan perkhidmatan dan inovasi yang panjang.

Jenama awal bermula pada tahun 1903 apabila nama pelanggan sendiri dijahit ke dalam tuala dan kain mereka untuk memastikan mereka hanya menerima barangan mereka sendiri. Rentokil pula bermula pada tahun 1925 apabila bumbung kayu Westminster Hall London di Rumah Parlimen berada di bawah ancaman oleh kumbang Deathwatch. Pengasas kami mencipta bendalir baru yang berjaya mengawal serangan dan selebihnya adalah sejarah.

Inovasi telah ada dalam DNA kami sejak itu.

Rentokil Initial Scientist

Pemimpin dalam Inovasi

Inovasi adalah sebahagian daripada DNA kami sebagai sebuah syarikat. Setiap tahun kami melancarkan produk baru yang menetapkan piawaian baru untuk industri kami menyediakan pasukan jualan kami dengan produk dan perkhidmatan baru yang menarik untuk dijual, dan alat baru untuk pasukan perkhidmatan kami untuk digunakan.

Sepanjang karier anda dengan Rentokil Initial anda akan terus belajar dan diberi alat baru, produk baru dan perkhidmatan baru ketika kami terus membuat kemajuan baru.

Baru-baru ini syarikat itu telah melancarkan beberapa 'produk dunia pertama.

Unit Lumnia Kawalan Serangga Rentokil
Lumnia

julat cahaya pertama serangga LED yang pertama - mengurangkan penggunaan kuasa untuk pelanggan sehingga 60%, berbanding dengan unit tradisional.

Rangkaian Signature Kebersihan Bilik Kecil Initial
Signature

salah satu produk kebersihan bilik mandi kami yang mempunyai salutan permukaan khas yang mengurangkan penyebaran kuman.

Juruteknik Kawalan Serangga Lelaki Rentokil Berlutut
PestConnect

sistem kawalan tikus pertama yang mengunakan infra merah dan CO2 (bukan racun tradisional), sambungan mudah alih dan pemantauan dalam talian 24/7/365.

Juruteknik PremiumSensor Lelaki Dengan Scenting Applicator
Scenting Premium

Penyegar udara aerosol konvensional menggunakan titisan berat yang rata-rata meliputi kawasan seluas sepuluh kaki sehingga sepuluh minit. Premium Scream oleh Ambius menggunakan zarah berukuran mikron yang sangat ringan yang mereka terapung dan tersebar merata di seluruh ruang.

Tikus
RapidPro

rodenticide bertindak paling cepat di pasaran. Tetapi apa yang benar-benar pandai ialah saintis kami telah mencipta resipi yang menyeramkan rasa tikus.

Juruteknik Kawalan Serangga Lelaki Rentokil Di Pasaraya Dengan Pelanggan

Visi kami

Menjadi sebuah syarikat perkhidmatan bertaraf dunia, melindungi orang ramai dan meningkatkan kehidupan melalui inovasi terkemuka industri, kualiti produk dan perkhidmatan terbaik dan menjaga rakan-rakan, pelanggan dan komuniti kami di seluruh dunia.

Dunia
70 Buah Negara
Pelanggan Rentokil Initial
36,000 Orang
Rakan Sekerja Rentokil Initial
2 juta Pelanggan
Pasukan Perkhidmatan Tempatan Rentokil Initial
2,000+ Pasukan 
Perkhidmatan Tempatan